Sponsormogelijkheden

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft als belangrijkste doelstelling het vergaren van financiële middelen door het commercieel aanbieden van items binnen VV Eastermar.

Kort gezegd, door sponsorinkomsten zijn we in staat de begroting aan te vullen waardoor tekorten niet uit lidmaatschapsgelden gefinancierd behoeven te worden en VV Eastermar in staat is haar leden te voorzien van optimale trainings- en wedstrijdfaciliteiten.

Zo hebben we met deze middelen twee jaar geleden een kunstlicht-installatie rondom het B-veld aangelegd. Hierdoor kan onze A-selectie meestal beter trainen en kunnen er afgelaste en oefenwedstrijden van de junioren-teams door de week thuis worden gespeeld. Ook is er door dit verlichtte veld momenteel al één extra elftal actief namelijk de senioren tot 45 jaar. Dit keurteam speelt op vrijdagavond wanneer het meestal al donker is. Kortom: we kunnen meer en beter gebruik maken van de velden, hierdoor groeit het aantal leden en verbeteren de prestaties getuige de tweede plek op de ranglijst van onze 1e team.

Momenteel zijn we druk bezig met het bord van de club van honderd vol te krijgen. Voor €45 per jaar kunt u lid worden van deze club. In dank daarvoor ontvangt u een naamsvermelding op het mooie witte bord in de kantine. Deze gelden worden gebruikt voor nieuwe zaken welke het enthousiasme voor het voetbal in Eastermar weer zouden kunnen vergroten.

Ook hebben we het druk met het verkopen en ophangen van nieuwe reclameborden langs het hoofdveld. Momenteel hangen er al meer dan 50 borden van bedrijven welke onze vereniging een warm hart toedragen en dit op deze manier laten merken. Het wordt bij ondernemingen al een soort van hype om ook bij deze club van sponsoren te mogen horen. Er worden ook steeds meer borden verkocht door middel van een tip of suggestie van een huidige sponsor of lid. Al deze tips en/of suggesties zijn wij erg dankbaar voor en wij houden ons altijd aanbevolen voor meer ideeën op dit gebied.

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende leden:

Albertha Hoekstra 0512 - 472083

Tarieven van de verschillende sponsormogelijkheden V.V. Eastermar

Reclamebord
De kosten (inclusief ontwerpkosten) van een nieuw reclamebord bedragen €135,=. De borden worden
gemaakt bij Reclamebureau Kits in Surhuisterveen.

De jaarlijkse kosten van een bord bij V.V.E. zijn €75,=.

V.V.E totaalpakket
Voor €250,= per jaar bent u sub-sponsor van V.V.E. Dit houdt in dat uw bedrijfsnaam getoond wordt
op de tv in de kantine, u krijgt een reclamebord langs het hoofdveld (éénmalig + €135), er wordt
namens u een wedstrijdbal aangeboden, uw naam komt met rode letters op het bord van
de club van honderd en uw reclame-uiting verschijnt op www.vveastermar.nl

Club van honderd:
Voor €46 krijgt u een vermelding op het bord van de club van honderd in de kantine. Voor €56 wordt
uw naam in het opvallend rood vermeld.

Voor meer info over bovenstaande of andere vormen van sponsoring kunt U contact opnemen met