Programma en afgelastingen

Speellocaties Eastermar JO7-1

- 17 november 2018: A.S.C.

- 24 november 2018: V.V. Harkemase Boys

Speellocaties Eastermar 35+

- Indien bekend worden ze hier vermeld

Speellocaties Eastermar VR1 Dames

- 16 november 2018: V.V. T.F.S.

Data thuiswedstrijden St. Suameer/Eastermar JO17-1 (Let op: deze wedstrijden worden bij V.V. Suameer gespeeld!)

- 17 november 2018

- 01 december 2018

Mededelingen:

- De wedstrijd SJO J.V. Oostenburg JO9-2 - Eastermar JO9-1G op 24 november as. wordt op het terrein van de Griffioen gespeeld

Zoals je ziet heeft het wedstrijdprogramma een ander uiterlijk gekregen en de werking is iets anders dan je misschien gewend bent. Bovenaan zitten vier knoppen. De functies van de knoppen van links naar rechts zijn: Bekijk thuiswedstrijden, bekijk uitwedstrijden, bekijk uitslagen, lees voetbalnieuws.

Mocht u willen weten op welke locatie gespeeld wordt dan klikt u op desbetreffende wedstrijd. Dit is handig bij Eastermar 35+, Eastermar JO7 en Eastermar VR1 Dames.