Inzaaien veld

Even een algemeen berichtje.

Afgelopen weken zijn de velden doorgezaaid en voorzien van meststoffen.

De weersomstandigheden zijn prima en we gaan er van uit dat gebruikers aan het begin van het seizoen kunnen beschikken over goede velden.

Afgelopen jaren werd er altijd een pauze ingelast om de velden te ontzien. Door de Corona is deze opgeschoven om toch de gebruikers de kans te geven om hun sport te beoefenen. We willen nu de velden ontzien in de vanaf 4 juli tot 7 augustus.

We zien dat de velden nog gebruikt worden en dit zou ten koste kunnen gaan van de kwaliteit van de velden aan het begin van het seizoen.

Aangezien de meeste verenigingen zich houden aan de sluitingsperiode kunnen het ook een individuele leden zijn.

Mijn vraag aan jullie is, of je binnen de vereniging een bericht kunt verspreiden om de velden even te ontzien.

Vr gr Ben
(Verzoek van de gemeente)