Voetbalschool Noord voorjaarcursus jeugdspelers

Hallo

Vorig seizoen hebben jullie medewerking verleend om Voetbalschool Noord te promoten binnen jullie voetbalvereniging.

Ook nu willen we onze voorjaarscursus bij veel jeugdspelers onder de aandacht brengen.

Afgelopen cursus hebben maar liefst 170 deelnemers van 45 verschillende verenigingen met veel plezier onze trainingen gevolgd. Hieronder ook leden van jullie vereniging.

Voetbalschool Noord is vereniging onafhankelijk en biedt naast de training bij de eigen vereniging een extra techniektraining aan. Zo werken wij club-ondersteunend.

Ook nu weer van ons de vraag of jullie bereid zijn ons promotiemateriaal binnen jullie vereniging te plaatsen op website/facebook/instagram etc.

In de bijlage een flyer en hieronder een link welke verwijst naar een promotiefilmpje.

Voetbalschool Noord start op vrijdag 20 maart en zondag 22 maart weer met techniektrainingen.

Heb jij zin om in een extra training (naast de trainingen met je eigen team) aan je techniek te werken? Je bent van harte welkom.

Wij werken met gediplomeerde en professionele voetbaltrainers.

Afgelopen cursus hebben liefst 170 jongens en meisjes, van 45 verschillende verenigingen, met veel plezier bij ons getraind. Wie weet tot ziens…….

Naast Voetbalschool Noord hebben wij nog een bedrijf: VoetbalFun Noord.

Wij bieden clinics aan (bijvoorbeeld seizoensopeningen of –afsluitingen of een leuke familiedag) waarbij wij onze techniektrainingen afwisselen met voetbalfun-activiteiten (o.a boardingvoetbal, levend tafelvoetbal, panna-veldjes en diverse mik- en trapspelen).

Wij nemen de vereniging veel organisatorisch werk uit handen. Wie weet in de toekomst iets voor uw vereniging. Voor een kleine impressie kunt u kijken op: www.voetbalfunnoord.nl

Wij hopen op jullie medewerking en wie weet tot ziens.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan er altijd telefonisch contact met ons worden opgenomen.

Vriendelijke groet,

Theo Los (06-29456302) en Arjan Koster (06-48923627)