100-jarig jubileum S.C. Heerenveen

Volgend seizoen bestaat S.C. Heerenveen 100 jaar en wil dit uitgebreid vieren.

Door het naderende jubileum wordt het programma voor de tweede seizoenshelft extra speciaal. V.V. Eastermar kan hiermee namelijk een mooie plek bemachtigen in het Jubileumfeest, in september 2020. Dit programma is onderdeel van het Sportief Partnership van S.C. Heerenveen, een intensieve samenwerking met amateurclubs uit de regio. Deelname aan de genoemde activiteiten voor het Jubileumfeest, waaronder het FIFA-toernooi en de wedstrijd van je leven (100 tegen 11), is exclusief voor partnerverenigingen. Dit is dus een unieke kans!

Wat betekent dit voor V.V. Eastermar?

De samenwerking met S.C. Heerenveen is een handige kapstok voor de V.V. Eastermar. Hier kunnen wij van alles aan ophangen voor de ontwikkeling van onze eigen club. Wij bepalen zelf hoe we dit inzetten. Daarbij staan we er niet alleen voor: S.C. Heerenveen, de partners van de club en de andere partnerverenigingen staan klaar om ons te helpen. Daarbij zal Clubplan Nederland ons bij alle activiteiten ondersteunen.

Hieronder staan een aantal links naar informatievideo's over het bovenstaande jubileumfeest.

* Samen winnen we meer

In deze beelden komt de essentie van het Sportief Partnership heel mooi terug. De spelers van S.C. Heerenveen worden bij opkomst vergezeld door jeugdspelers van de amateurpartners. Zij hebben deze unieke ervaring verdiend doordat zij eerst hun eigen club goed geholpen hebben. Op de tribune zit veel familie en andere leden van de partnerclubs, via een speciale Kaartverkoopactie. Een uniek moment, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de rest van de club!

Sfeerimpressie Amateurbox

Bij elke thuiswedstrijd (competitie) wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor vrijwilligers van alle partnerclubs. Iedere keer voor een andere doelgroep, zodat het kader in de hele breedte ondersteund wordt.

Video Sponsorloop mei 2019

V.V. Zwaagwesteinde haalde vorig seizoen maar liefst €5.600,- op met deze actie.

Onvergetelijke ervaring

Deelnemers van de Sponsorloop dit seizoen kunnen een onvergetelijke prijs winnen: als wij de V.V. Eastermar goed helpen met deze actie, dan maken we kans op de Wedstrijd van je Leven! (in het Abe Lenstra Stadion, tijdens het Jubileumfeest) Dit wordt echt uniek, en voor de winnaars een onvergetelijke ervaring. Hier alvast een korte sfeerimpressie.

Jubileumactie Foppe Fonds

Samen winnen we meer. Dus hoe meer mensen er mee kunnen doen, hoe beter. Daarom gaat Clubplan Nederland met een speciale Jubileumactie de samenwerking aan met het Foppe Fonds.