Afscheid Eric Boersma en Kees Schotanus

Zaterdag 26 mei 2018 werd door de A-selectie van Eastermar de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. Dit gold in het bijzonder voor Eric Boersma en Kees Schotanus.

Eric stopt na dit seizoen met zijn trainersactiviteiten voor Eastermar. Hij is 4 seizoenen hoofdtrainer geweest van onze vereniging. Wij wensen Eric veel succes toe in zijn verdere sportieve loopbaan en danken hem voor zijn vakmanschap, betrokkenheid en gedrevenheid.

Naast Eric stop Kees Schotanus ook met voetbal. In zijn voetbalcarrière heeft hij 208 doelpunten op zijn rekening staan en heeft menig keeper nachtmerries bezorgd! Ook in de laatste competitiewedstrijd tegen Noordbergum pikte hij nog een goaltje mee.

We danken Kees voor zijn inzet voor de A-selectie en dat hij nog lang na mag genieten van de successen die hij samen met de A-selectie heeft gehaald.

Kees en Eric, nogmaals bedankt en het ga jullie goed!

Zie onderstaande link voor foto's (door Klaas Jansma) van het bovenstaande: