Welkom bij VV Eastermar

Verzoek

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op dinsdag 29 augustus 2017 20:45 Geschreven door PR dinsdag 22 augustus 2017 08:39

Omdat de wedstrijden vanaf dit seizoen worden vastgelegd met het mDWF (Mobiele Digitale Wedstrijdformulier, zie vorige bericht), willen we graag de e-mailadressen van de actieve leiders, trainers en spelers.

Waarom?

Omdat dit e-mailadres de koppeling vormt tussen de "Wedstrijdzaken App" en Sportlink.  In Sportlink moet bij ieder actief lid een e-mailadres bekend zijn. Ditzelfde adres wordt in deze app gebruikt als account-naam, samen met een zelfbedacht wachtwoord.

Zonder deze e-mailadressen kan er geen gebruik gemaakt worden van de Wedstrijdzaken App en dus van het mDWF. Vandaar dit verzoek.

Van een aantal leden zijn al e-mailadressen bekend, maar van de meerderheid niet. We verzoeken deze e-mailadressen te sturen naar onze ledenadministrateur. Bij voorbaat dank!

Update:

Hieronder staat een link naar een aantal instructievideo's en handleidingen. Zeker de moeite waard om te bekijken!

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

   

Mobiel digitaal wedstrijdformulier

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op vrijdag 18 augustus 2017 09:20 Geschreven door PR zondag 14 mei 2017 19:40

09 mei 2017 jl. is door de KNVB een informatiebijeenkomst georganiseerd m.b.t. volgend seizoen. Dit ging o.a. over het Mobiele Digitale Wedstrijdfomulier en volgend seizoen in het algemeen. Hieronder volgen links naar de presentatie die werd gegeven (klik op de tekst om het te lezen):

* Informatie volgend seizoen

* Informatie Mobiele Digitale Wedstrijdformulier

 

Update 18 augustus 2017:

Vanaf heden zullen de wedstrijden via het Mobiele Digitale wedstrijdformulier worden vastgelegd. In onderstaande link staat uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Dit is voor de leiders, trainers en spelers belangrijk, dus lees dit goed door!

https://www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken/

   

Pagina 5 van 105