Welkom bij VV Eastermar

Vacature leider A-selectie

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op vrijdag 07 juni 2019 16:32 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar vrijdag 07 juni 2019 16:27

V.V. Eastermar zoekt met ingang van volgend seizoen:

 

Een leider voor de A-selectie

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die het leuk vindt om met onze voetballers en de staf de juiste beleving te creëren tijdens de wedstrijden en trainingen. De elftalleider is iemand met voetbalervaring die mee kan praten over opstellingen en tactieken en is verantwoordelijk voor de volgende taken:

 

* Coördineren van de organisatie van randzaken rond de wedstrijd zoals aansturing geven aan stafleden, pupil van de week, wedstrijdformulier en aanspreekpunt voor de tegenstander

* Aanspreekpunt met betrekking tot algemene zaken rond wedstrijden en trainingen voor wedstrijdsecretaris en secretariaat

* Tussenpersoon tussen spelers en trainer / vertrouwenspersoon

* Contacten onderhouden met bestuur en technische commissie over randvoorwaardelijke zaken binnen de selectie

* Contacten onderhouden met leider tweede elftal over het functioneren van de selectie

* Helpen bij het organiseren van activiteiten naast wedstrijden en trainingen

* Meedenken met het aandragen van oplossingen om (de aansturing van) de organisatie te verbeteren

* Conflicten of discussies zonder waardeoordeel beoordelen en schakelen tussen de verschillende doelgroepen

* Wensen en vragen vanuit staf en spelers begeleiden via de juiste kanalen

 

Kortom, je moet iemand zijn die die organiseren en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken binnen de staf en spelers van onze club.

 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met het bestuur van V.V. Eastermar

   

Halve eeuwfeest naar hoogtepunt

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door P.R. V.V. Eastermar donderdag 06 juni 2019 18:26

De viering van het 50-jarig bestaan van de V.V. Eastermar nadert haar hoogtepunt. Er kon al genoten worden van een zeer geslaagde training voor de JO 15 door het Cambuurduo Jan Bruin – Sipke Hulshoff, van een fantastisch jeugdtoernooi en een drukbezochte sponsoravond. Tijdens deze activiteiten konden belangstellenden ook hun nostalgische gevoelens de vrije loop laten bij een bezoek aan in kleine tentoonstelling in de kantine van sportcomplex ‘De Burgerkamp’. Tevens kunnen de V.V.E.-adepten inschrijven op het jubileummagazine ‘Blau Giel’, waarin het accent vooral op de laatste 25 jaar ligt.

Maar de Eastermarder Jubileumcommissie heeft nog twee aansprekende activiteiten in petto. Als eerste wordt er zaterdagmiddag 15 juni om 14.00 u. voor de jeugd onder 13 een voetbalclinic gehouden op het sportcomplex ‘De Burgerkamp’. Daarna, om 16.30 u., zullen ongeveer 25 groepen van 4 personen hun kennis toetsen in een voetbalkantinekwis in – natuurlijk – de kantine. En dan kan iedereen die dat leuk vindt rond 19.00 u. de jubileumfeestavond meemaken, waarbij het duo Pieter en Michiel de muziek verzorgt. De ‘jubileumútsetter’ is de wedstrijd tussen V.V.E. JO 19 en SC Heerenveen JO 17 op dinsdagavond 18 juni. De aanstormende talenten van Eastermar hebben vorige week het kampioenschap behaald in hun klasse. Dus graag willen zij hun kunnen tonen in een treffen met de ‘profs’ uit het Friese Haagje. De wedstrijd begint om 19.30 u. op de ‘De Burgerkamp’.

   

Pagina 5 van 171