Welkom bij VV Eastermar

Jumbo Spaaractie

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door PR woensdag 07 februari 2018 23:12

Spaar ook mee voor jouw sportvereniging

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting, een hangbank of een klimpaal.

Hoe kan ik sparen voor mijn sportvereniging?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Iedere vereniging heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren?

Hoe meer punten de vereniging van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Klik op onderstaande link om je spaarpunten te activeren:

https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/

   

Stukje over Feanfans in Leeuwarder Courant

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op vrijdag 02 februari 2018 14:54 Geschreven door PR vrijdag 02 februari 2018 14:44

In een recente Leeuwarder Courant stond nog een klein stukje m.b.t. Eastermar en de Postcodeloterij, dat we u niet willen onthouden:

www.vveastermar.nl/pdf/Eastermar_Abe_Lenstra_PCL.pdf

   

Pagina 4 van 117