Welkom bij VV Eastermar

Hoofdsponsor Combex

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op zondag 27 september 2015 12:37 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar zaterdag 26 september 2015 15:31

Tot onze vreugde delen wij u mee dat onze hoofdsponsor Combex voor vijf jaar heeft bijgetekend.

Het bestuur is Combex hiervoor zeer erkentelijk!

 

 

Combex transportbedrijf bv “Beresterk in Bouwlogistiek werk”

Combex is al meer dan 40 jaar een belangrijke vervoerder in de regio als het gaat om transporten van alle soorten bouwmaterialen. In de 70-er jaren startte de Combinatie Expeditie als een fusiebedrijf tussen de Gebr. Postma en transportbedrijf van Dijk met Jistrum als vestigingsplaats.

Inmiddels is er wel het nodige veranderd; Door overnames is het bedrijf inmiddels gegroeid tot een internationale vervoerder met bijna 100 eenheden, met specialisaties in zelflosvervoer met auto-laadkranen en kooi-apen, die in staat zijn hun goederen zelf op bouwlocaties in de Benelux en Duitsland te lossen, exceptioneel en vlak/open vervoer (extreme lengtes, breedtes en hoogtes) ondersteund door een eigen divisie transportbegeleiders.

Verder heeft de inmiddels naar Eastermar –Schuilenburg verhuisde transporteur zich gespecialiseerd in het vervoer en montage van Barriers (wegafzettingen) ten behoeve van de infra-structuur op het wegennet in zowel Nederland, België als Noord-duitsland.

Tenslotte kent het bedrijf een flinke Duitsland divisie, opererend vanuit een tweede in Emmer-compascuum van waaruit ca 15 auto’s dagelijks bouwmaterialen vanuit België en Nederland naar het Ruhrgebied en geheel Noord-duitsland brengen. Ook deze auto’s maken veelvuldig gebruik van de zeflosopties met autolaadkranen en kooi-apen.

Combex voert veiligheid hoog in het Blauw-Gele vaandel(bedrijfskleuren) . Het complete materiaal wordt volgens eisen van het RWD onderhouden en gekeurd en het bedrijf (en daarmee ook al haar leidinggevend en operationeel personeel) zijn in het bezit van het landelijk erkend VCA* 2008/05.1 veiligheidscertificaat.

In het kader van deze veiligheidsstandaard biedt het bedrijf haar chauffeurs een op haar werkzaamheden toege-sneden pakket trainingen aan. Hiermee kunnen medewerkers ruimschoots op tijd voldoen aan de eis om hun rijbewijs te laten verlengen.

Tenslotte is Combex deelgenoot in een vernieuwende tak van “klantenservice in de bouw” met het bouw logistieke bedrijf CenS. Hier biedt Combex haar klanten een totaalpakket logistieke verzorging. Vanaf het productieproces op de fabrieken neemt Combex de complete zorg voor planning, vervoer en beheer van de bouwplaats voor de klant over.

Met haar 115 zeer gemotiveerde medewerkers is Combex transportbedrijf bv toonaangevend in de Noordelijke bouwvervoerders; we voelen ons

“Beresterk in bouwlogistiek werk”   

Suwâld D1G - Eastermar D1G. Uitslag 1 - 1

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door P.R. V.V. Eastermar maandag 21 september 2015 08:48

Zaterdag 19 september speelden onze heren en dame hun eerste competitiewedstrijd tegen Suwâld. Twee weken geleden hadden onze talenten van D1G thuis voor de beker ook al tegen Suwâld gespeeld en met 1-3 verloren omdat we toen werden afgetroefd op werklust en inzet. Vandaag moest er uit een ander vaatje worden getapt.

Omdat Sjoerd Tjepkema vandaag ontbrak en Douwe Dantuma ook niet 100% fit was moest de leiding alle creativiteit gebruiken om een goeie opstelling te maken en dat betekende o.a. dat Jurre Jan als laatste man mocht starten en Aron Lahuis als spits begon. Onze spelers hadden voor de wedstrijd maar één opdracht meegekregen; “win de duels en laat de tegenstander achter jou aanlopen i.p.v. andersom.”

Of de spelers nu met poep in de oren uit bed waren gestapt of er de avond daarvoor veel te laat in waren gekropen moet nog worden uitgezocht maar die enige opdracht die ze hadden gekregen werd totaal niet uitgevoerd. We liepen dus achter de feiten aan maar gelukkig was onze keeper Jelko Postma wel op tijd naar bed gegaan en wist hij met enkele reddingen zijn doel schoon te houden. Naarmate de eerste helft vorderde leek het alsof onze mannen wakker werden en kroop Eastermar steeds verder uit zijn schulp. De verdediging met Jacob Jan, Jurre Jan, Sjoerd Stougie en voorstopper Klaas Albert wist de aanvallen van Suwâld op tijd te stoppen en konden we zelf ook aan aanvallen denken. Een mooie voorzet van Lucas Keizer kwam voor de voeten van Douwe maar die kwam niet goed uit met zijn passen en dus leverde die kans geen doelpunt op. Een schot van Peke kon door de keeper worden gepakt maar het was duidelijk te zien dat we steeds beter in ons spel kwamen te zitten. Dit kwam ook doordat Wybe, Marije, Jorrit en Ids Jelte steeds feller werden en de duels op het middenveld begonnen te winnen. Er werd niet gescoord en dus gingen we met een 0-0 stand de rust in.

Het leek wel of onze toppers rustgevende thee in de pauze hadden gedronken want ook na het fluitsignaal voor het begin van de tweede helft leek het alsof ze weer stonden te slapen. Suwâld kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en wist uit een scrimmage voor het doel van Eastermar de 1-0 op het scorebord te brengen. En toen ging de knop bij Eastermar om en werden de mouwen opgestroopt. Alle spelers gingen voorop in de strijd en de keeper van Suwâld begon het wat drukker te krijgen. Een vrije trap van Peke, schoten van Aron en Lucas wist hij nog te keren totdat Eastermar een penalty kreeg. Peke wist met een schijnbeweging de linksback in de luren te leggen en werd onderuit gehaald. Jurre Jan wist de bal vanaf de penaltystip feilloos tegen de touwen te schieten.

Ondanks enkele hachelijke momenten voor beide doelen werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 1-1; een terechte uitslag. Volgende week zaterdag 26 september speelt Eastermar D1G thuis tegen SJO Bergum/BCV D3, aanvang 09.30 uur.

Hierbij wil de leiding van D1G van Eastermar zoveel mogelijk ouders vragen om tijdens deze wedstrijd onze jongens en dame aan te moedigen; jullie krijgen er een mooie pot voetbal voor terug! Als alle spelers op vrijdag op tijd naar bed gaat natuurlijk!!

   

Pagina 155 van 165