Welkom bij VV Eastermar

Sponsoravond

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door P.R. V.V. Eastermar zaterdag 03 oktober 2015 09:54

6 November aanstaande om 20:00 uur organiseren wij een sponsoravond in de kantine op de Burgerkamp.

Als gast mogen wij verwelkomen Riemer van der Velde, voorzitter SC Heerenveen van 1983 tot en met 2006.

Als onze sponsoren worden hiervoor uitgenodigd. Voor de leden van de club van honderd ligt er een intekenlijst in de kantine. Elk lid van deze club is welkom op deze avond nadat hij of zij zich inschrijft op deze lijst. Kom je de eerste weken niet meer in de kantine dan mag je een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of een WhatsAppje naar 06-21550070.

Aanmelden voor 15 oktober. Bij latere inschrijving is toegang niet gegarandeerd.

Sponsorcommissie V.V. Eastermar

Albertha, Molle, Jacob, Roelof en Cor

   

Hoofdsponsor Combex

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op zondag 27 september 2015 12:37 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar zaterdag 26 september 2015 15:31

Tot onze vreugde delen wij u mee dat onze hoofdsponsor Combex voor vijf jaar heeft bijgetekend.

Het bestuur is Combex hiervoor zeer erkentelijk!

 

 

Combex transportbedrijf bv “Beresterk in Bouwlogistiek werk”

Combex is al meer dan 40 jaar een belangrijke vervoerder in de regio als het gaat om transporten van alle soorten bouwmaterialen. In de 70-er jaren startte de Combinatie Expeditie als een fusiebedrijf tussen de Gebr. Postma en transportbedrijf van Dijk met Jistrum als vestigingsplaats.

Inmiddels is er wel het nodige veranderd; Door overnames is het bedrijf inmiddels gegroeid tot een internationale vervoerder met bijna 100 eenheden, met specialisaties in zelflosvervoer met auto-laadkranen en kooi-apen, die in staat zijn hun goederen zelf op bouwlocaties in de Benelux en Duitsland te lossen, exceptioneel en vlak/open vervoer (extreme lengtes, breedtes en hoogtes) ondersteund door een eigen divisie transportbegeleiders.

Verder heeft de inmiddels naar Eastermar –Schuilenburg verhuisde transporteur zich gespecialiseerd in het vervoer en montage van Barriers (wegafzettingen) ten behoeve van de infra-structuur op het wegennet in zowel Nederland, België als Noord-duitsland.

Tenslotte kent het bedrijf een flinke Duitsland divisie, opererend vanuit een tweede in Emmer-compascuum van waaruit ca 15 auto’s dagelijks bouwmaterialen vanuit België en Nederland naar het Ruhrgebied en geheel Noord-duitsland brengen. Ook deze auto’s maken veelvuldig gebruik van de zeflosopties met autolaadkranen en kooi-apen.

Combex voert veiligheid hoog in het Blauw-Gele vaandel(bedrijfskleuren) . Het complete materiaal wordt volgens eisen van het RWD onderhouden en gekeurd en het bedrijf (en daarmee ook al haar leidinggevend en operationeel personeel) zijn in het bezit van het landelijk erkend VCA* 2008/05.1 veiligheidscertificaat.

In het kader van deze veiligheidsstandaard biedt het bedrijf haar chauffeurs een op haar werkzaamheden toege-sneden pakket trainingen aan. Hiermee kunnen medewerkers ruimschoots op tijd voldoen aan de eis om hun rijbewijs te laten verlengen.

Tenslotte is Combex deelgenoot in een vernieuwende tak van “klantenservice in de bouw” met het bouw logistieke bedrijf CenS. Hier biedt Combex haar klanten een totaalpakket logistieke verzorging. Vanaf het productieproces op de fabrieken neemt Combex de complete zorg voor planning, vervoer en beheer van de bouwplaats voor de klant over.

Met haar 115 zeer gemotiveerde medewerkers is Combex transportbedrijf bv toonaangevend in de Noordelijke bouwvervoerders; we voelen ons

“Beresterk in bouwlogistiek werk”   

Pagina 139 van 150