Welkom bij VV Eastermar

Marco van der Veen stopt na twee seizoenen bij v.v. Eastermar

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op donderdag 14 november 2019 12:09 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar donderdag 14 november 2019 12:05

V.V. Eastermar en Marco van der Veen gaan na dit seizoen uit elkaar. Dit is in goed overleg besloten. Van der Veen heeft na twee seizoenen bij Eastermar gekozen om een stapje terug te doen in het trainerschap i.v.m. zijn nieuwbouwplannen voor zijn woning.

“Ik heb het enorm naar mijn zin in Eastermar en wil hier nog wel jaren blijven, maar op een gegeven moment moet je een keuze maken,’’ aldus van der Veen. ”Eastermar is een prachtige club en heeft de zaken goed voor elkaar, dus als trainer heb je het hier goed. We hebben dit seizoen nog een mooie uitdaging en proberen dan ook weer de stap omhoog te maken.”

Marco van der Veen wist in het eerste seizoen nacompetitie te halen waar promotie helaas net niet lukte, het team draait nu weer bovenin mee in de 5e klasse. Het bestuur van V.V. Eastermar wil Marco van der Veen ook langs deze weg alvast bedanken voor zijn bewezen vakmanschap, betrokkenheid en gedrevenheid en wenst hem voor nu en in de toekomst alle goeds toe.

   

Verslag Eastermar JO11 - Jistrum JO11

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door P.R. V.V. Eastermar donderdag 07 november 2019 15:35

Op kanaal 30 staat een verslag van de derby Eastermar JO11 - Jistrum JO11

Zie deze link om het te lezen:https://www.kanaal30.nl/sport/13-voetbal/4391-bjusterbaarlike-derby-eastermar-jistrum.html

   

Pagina 11 van 186