Welkom bij VV Eastermar

Stichting Burgerkamp wil jouw stem!

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op maandag 09 januari 2017 12:06 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar zaterdag 07 januari 2017 18:48

Stem vanaf 9 januari op je favoriete vereniging of stichting en help ze zo aan zoveel mogelijk stemmen. Het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van de donatie die ze krijgen. Verenigingen en stichtingen konden zich aanmelden tot en met 30 november om kans te maken op een donatie van het ING Nederland fonds.

Nederland telt tal van actieve verenigingen en stichtingen. Met waardevolle initiatieven zetten zij zich lokaal in voor mensen en de maatschappij. Wij zijn blij met alle activiteiten waar onze samenleving van profiteert en daar hebben wij graag wat voor over. Met de campagne “Help Nederland vooruit” van het ING Nederland fonds geven we deze initiatieven een steuntje in de rug.

Het ING Nederland fonds steunt lokale initiatieven die zich inzetten voor mensen en de maatschappij. Neem bijvoorbeeld Stichting Plons. Zij zetten zich in voor mensen met een beperking. Met behulp van vrijwilligers laten ze deze mensen genieten van verschillende watersporten rondom de Kralingen Plas. Zij ontvingen al een donatie van het fonds.

Uiteraard wil de Stichting Burgerkamp zoveel mogelijk stemmen ontvangen! Ga naar onderstaande link om je stem uit te brengen:

www.helpnederlandvooruit.nl

Verder handig om te weten:

* Stemmen kan alleen via bovengenoemde website van 9 t/m 30 januari 2017

* Stemmers moeten hun stem nog bevestigen in de e-mail die ze krijgen nadat ze op de stempagina hebben gestemd. De e-mailadressen van de stemmers worden alleen gebruikt om hun stem te bevestigen. Nergens anders voor.

* Heb je meerdere e-mailadressen? Met elk e-mailadres kun je één keer stemmen

* Laten we zorgen voor minimaal 50 stemmen. Anders vervalt het recht op de donatie. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag van de donatie!

* Stemmen kan op de computer, mobiele telefoon en tablet.

* De organisatie met de meeste stemmen krijgt € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000, nummer vier € 1.500 en nummer vijf € 1.000

* Voor vragen kun je terecht bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Stemt allen!!!

   

Tweedehands voetbalkleding toegevoegd

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op donderdag 05 januari 2017 20:25 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar donderdag 05 januari 2017 20:15

Er zijn artikelen toegevoegd bij de rubriek "Tweedehands kleding". Zie aldaar. Misschien zit er wat interessants bij!

   

Pagina 78 van 136