Welkom bij VV Eastermar

Sinterklaasviering jongste jeugd

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door PR zaterdag 02 december 2017 15:01

Onze jongste toppers hebben onlangs een gezellige sinterklaasavond gevierd. Zouden ze allen braaf zijn geweest dit jaar?

Zie volgende link voor een foto: www.vveastermar.nl/images/stories/Sinterklaasviering.jpeg

   

Eric Boersma stopt na vier seizoenen bij V.V. Eastermar.

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door PR dinsdag 28 november 2017 11:03

V.V. Eastermar en Eric Boersma gaan na dit seizoen uit elkaar. In goed overleg is besloten dat het voor beide partijen tijd is voor een nieuwe stap.

“Na vier seizoenen bij Eastermar wordt het tijd dat er vers bloed voor de groep komt te staan” aldus oefenmeester Boersma. “Ik heb het enorm naar mijn zin in Eastermar en zou hier nog wel 10 jaar voor de groep kunnen staan, maar op een gegeven moment is het voor beiden tijd voor een nieuwe uitdaging.” ”Eastermar is een prachtige club en heeft de zaken goed voor elkaar dus als trainer heb je het hier goed.” “We hebben dit seizoen nog een mooie uitdaging en proberen dan ook weer de stap omhoog te maken.”

Eric Boersma wist met Eastermar te promoveren naar de 4e klasse in zijn 2e seizoen, maar degradeerde in het jaar erna weer terug naar de 5e klasse.

Het bestuur van V.V. Eastermar wil Eric Boersma ook lang deze weg alvast bedanken voor zijn bewezen vakmanschap, betrokkenheid en gedrevenheid en wenst hem voor nu en in de toekomst veel goeds toe.

   

Pagina 8 van 113