Welkom bij VV Eastermar

Oproep voor (oud-)leden V.V. Eastermar, sympathisanten en sportminnende Eastermarders

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op maandag 15 oktober 2018 09:06 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar maandag 15 oktober 2018 09:03

In juni 2019 bestaat onze dorpsvoetbaltrots, de V.V. Eastermar, 50 jaar. Dat kan niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom heeft het clubbestuur een jubileumcommissie geïnstalleerd die met de hulp van andere clubleden een aantal feestelijkheden wil organiseren.

Onderdeel van die jubileumcommissie is de zgn. ‘Tinktank’. Daarin zitten (oud-)voetballers die vooral in de periode vanaf 1994 actief bij de club waren. Zij willen iets tastbaars en nostalgisch voor de jubilerende vereniging regelen. Er wordt gedacht aan een magazine over – vooral – die laatste 25 jaar. Immers, in 1994 is er al een jubileumboek verschenen over de beginjaren (1969 – 1994) van de V.V.E.

Naast een schriftelijke terugblik wil de ‘Tinktank’ ook nog proberen een tentoonstelling op te zetten. Daarvoor is de medewerking van velen die de club een warm hart toedragen nodig. Dus is de kern van deze oproep voor diegenen die hieraan willen meewerken:

“Duik in de kasten, beklim zoldertrappen, sneup in bergplaatsen en help de Tinktank VVE 50 jaar aan materiaal, zoals foto’s, filmpjes, clubbladen (‘Rollend Contact’), video-opnames, geluidsbandjes, krantenknipsels, shirts, sponsormateriaal, enz., etc. en ga zo maar door.”

Mocht u materiaal hebben dan kunt u dat afleveren bij Wijbe Postma, ’t Hof 5 of digitaal materiaal op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Alfêst tige tank!

De Tinktank

   

JO13 13.10.18

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door P.R. V.V. Eastermar zaterdag 13 oktober 2018 19:34

Er zijn foto's gemaakt van de JO13 vanochtend.

Zie link voor foto's : https://photos.app.goo.gl/nDneUCMZjy5kcHQ9A

( gemaakt door Cindy Hiemstra)

   

Pagina 7 van 148