Welkom bij VV Eastermar

Nije coronamaatregelen

Laatst aangepast op dinsdag 29 september 2020 16:28 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar dinsdag 29 september 2020 16:26

Update Coronamaatregelen

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er afgelopen maandag verscherpte maatregelen zijn aangekondigd om de opmars van het Corona virus in te dammen.

Ook voor sportverenigingen heeft dit consequenties:

• De kantine is gesloten

• Er mogen geen toeschouwers langs de lijn staan bij wedstrijden en trainingen.

Voor uitwedstrijden t/m 17 jaar geldt dat de benodigde chauffeurs vallen onder teambegeleiding.

Zij mogen dus wel blijven kijken naar de wedstrijd.

Sporters die klaar zijn met de wedstrijd/training worden gezien als toeschouwer. Zij moeten de sportaccommodatie z.s.m. verlaten.

Verder blijft het advies om boven de 13 jaar een mondkapje te dragen in de auto wanneer er andere personen dan eigen huishouden meerijden.

De competitie blijft de komende drie weken doorgaan. Vooralsnog gelden voor het gebruik van de kleedkamers en de doucheruimte de maatregelen die eerder zijn gecommuniceerd. Mocht de KNVB anders beslissen dan zullen we jullie hierover berichten.

Bestuur VV Eastermar

coronaregels

Laatst aangepast op dinsdag 29 september 2020 16:29 Geschreven door P.R. V.V. Eastermar donderdag 27 augustus 2020 17:29

Het bestuur van VV Eastermar heeft  coronaregels opgesteld. Neem ze goed door voor je naar het voetbalveld gaat. Klik hier voor de regels